Тъмни тайни излизат около една от най-скандалните участнични в Ергенът“. 

...
Тъмни тайни излизат около една от най-скандалните участнични в Ергенът“. 
Коментари Харесай

Тъмни тайни около една от най-скандалните участнички в „Ергенът“ – баща ѝ е бил агент на ДС

Тъмни секрети излизат към една от най-скандалните участнични в „ Ергенът “.  Христиана Манова от Кюстендил е една от най-одумваните в новия сезон. Устатата русокоска, която работи като учебен психолог, още в първия епизод показа, че произлиза от известно семейство и всички в Града на черешите я познават. Оказва се, че Христиана не е преувеличила и татко й Валери Манов е бил боен и военновъздушен аташе на България в Босна и Херцеговина. В годините обратно е заемал и други високопоставени длъжности. От информация в интернет се вижда още, че преди време е бил и сътрудник на Държавна сигурност. Той е бил назначен в Държавна сигурност, Управление „Гранични войски" със Заповед № К-4086/21.09.1990 година като помощник-началник на разследващо поделение във 2-ри граничен отряд в Кюстендил.

В обществените си мрежи Христиана постоянно споделя фотоси на родителите си с благи послания и благодарности към тях за живота, който са й подсигурили.

 

 Алкохоличката Христиана е била неузнаваема преди да влезе в Снимка: Фейсбук

 

Блондинката не крие, че постоянно е живеела като принцеса и е привикнала нищо материално да не й липсва.

Любопитна детайлност е, че тя има брат и неотдавна е станала вуйна на момиченце Валерия, кръстено на татко й. Майка й се споделя Евелина и е икономист по специалност.

Скандалната Христиана също е била на път да направи родителите си баба и дядо, тъй като единствено допреди 2 години е била щастливо омъжена.

Бившият й брачен партньор се споделя Иван. Под венчилото двамата минали през 2020 година Сватбата била извънредно обилна и с доста посетители, а персонално бащата на участничката в „ Ергенът “ я отвел до олтара. За тържеството се говорило дни наред в цялостен Кюстендил. Каква е повода да се стигне до бракоразвод обаче, по този начин и не излиза наяве. Но Христиана и Иван са се разделили по взаимно единодушие. В момента той към този момент има нова жена до себе си. Въпреки това новата риалити звезда от „ Ергенът “ към момента пази фотоси с някогашния си обичан в обществените си мрежи, както и фрагменти от сватбения им ден. На тях обаче тя е изцяло неузнаваема, защото е доста по-пълна и е с тъмна коса. След развода детската психоложка от Кюстендил е претърпяла цялостна смяна и е отслабнала фрапантно.

Междувременно в обществените мрежи не стопират да валят мнения, цялостни с отвращение от скандалното държание на Христиана в „ Ергенът “.

Мнозина я намират за невъзпитана, нападателна, невъздържана и шумна. И се чудят по какъв начин е допустимо подобен човек, който от екрана е антипример за положително държание, да бъде психолог на деца в учебно заведение.

„ Тази жена е рискова “ за възпитанието и душeвността на децата. В учебното заведение да си помислят хубаво какви ограничения да вземат “, гласи един от мненията.

 

Източник – Ретро

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР